Garantie

Sieradencadeautje.nl kunt U garanderen dat de artikelen in goede staat verzonden zullen worden en dat de artikelen met de grootst mogelijk zorg verpakt zullen worden. Als blijkt dat de artikelen niet voldoen aan deze garantie, en mocht er onverhoopt een artikel beschadigd zijn t.g.v. het eventueel niet correct verpakken van het artikel dan zal sieradencadeautje.nl in overleg zorgen voor vervanging van het bestelde artikel mits dit artikel geretourneerd wordt.
Sieradencadeautje.nl zal altijd proberen om, indien u onverhoopt niet tevreden bent over het geleverde product of over onze service, dit in goed onderling overleg met u op te lossen.

Uitzonderingen retourneren.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verkleuringen van sieraden. Dit kan komen door verschillende dingen (douchen,sporten, zuurgraad van de huid, water etc.) Dergelijke verkleuringen zijn natuurlijk en vallen niet onder de garantie.
Op het verliezen van strass-steentjes/parels/bedels wordt geen garantie gegeven aangezien wij de producten voor levering controleren.

Let op: vanwege hygiënische redenen nemen wij geen gepast oorbellen retour. Oorbellen dienen daarom in de originele ongeopende verpakking terug gezonden te worden. Oorbellen waarvan de verpakking is open gemaakt of gewijzigd kunnen niet worden geretourneerd.

Retourneren
Retourzending dient te geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling!
Alleen onbeschadigde artikelen in originele verpakking worden retour genomen
Bij volledige retournering van uw bestelling crediteren wij tevens de bij bestelling betaalde verzendkosten; verzendkosten voor retournering komen voor uw eigen rekening
Wanneer u een deel van uw bestelling retourneert, crediteren wij enkel het bedrag voor de betreffende producten
U wordt middels e-mail op de hoogte gehouden van het retourproces.
Retouradres:

Sieradencadeautje.nl
t.n.v.:Natasha van Eijk
Meidoornstraat 108
2691VE te ‘s-Gravenzande.


K.V.K nummer: 27186063
BTW-ID. NL002024285B48
Naam bank: ING
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL69INGB0005033660
Rekeninghouder:Natasha Nails

Actuele levertijd
Binnen 1 á 3 werkdagen (na ontvangst van betaling)