Gebruik en hoeveelheid

 

Horomia wasparfum

Dankzij de innovatieve formule kunnen de wasparfums van Horomia zelfs na het drogen lang parfumeren.
Probeer het zelf.

Horomia parfum bij de was

Geconcentreerd product. Schud voor gebruik.

IN DE WASMACHINE: 
Giet 10/20 ml product in de wasmachinebak die bestemd is voor de laatste spoeling( wasverzachter bakje), de hoeveelheid is naar eigen behoefte aan te passen, afhankelijk van de intensiteit van het parfum dat u wilt verkrijgen.

IN DE DROGER: 
Giet een paar druppels op een drogerbal of drogerdoek en doe het in de droger, bij uw wasgoed.

MET DE HAND: 
Voeg 10/20 ml product toe voor elke 5 liter water tijdens de laatste spoeling met beschermende handschoenen.

De waarneming van geuren is subjectief en kan van persoon tot persoon verschillen, zelfs bij dezelfde dosering en hetzelfde kledingstuk.

WassenmlintensiteittijdWasmachine205/54 wekenWasmachine154/53 wekenWasmachine103/52 wekenDroger105/54 wekenDroger74/53 wekenDroger53/52 wekenMet de hand205/54 wekenMet de hand154/53 wekenMet de hand103/52 weken

Horomia textiel spray

Goed schudden voor gebruik.
Slechts een paar keer sprayen rechtstreeks op de stof met een afstand van ongeveer 20 cm. Om een ​​omhullend gevoel van frisheid en schoon te geven, dat na verloop van tijd aanhoudt. Dankzij zijn innovatieve mix, bestudeerd ZONDER de toevoeging van ALCOHOL en GAS, is het geschikt voor alle soorten stoffen, zelfs de meest delicate stoffen zoals zijde en kasjmier, het geeft geen vlekken en laat geen strepen achter. Ideaal voor gordijnen, auto-interieurs, stoffering en voor al uw wasgoed.