Was parfum

Hallo eindelijk weer eens tijd om een stukje te schijven over de activiteiten van sieradencadeautje.

Lees meer »

Vakantie

Vandaag is de laatste dag op onze vakantie adres. Ook wij zijn dit jaar gewoon in Nederland op vakantie geweest  zodat we zeker wisten dat we even lekker konden genieten van onze rust.

Lees meer »

Feestdagen

Hallo allemaal al weken ben ik bezig met de voorbereidingen van aankomende feestdagen niet alleen is het druk in de nagelstudio maar ook staan er een paar leuke gebeurtenissen op stapel. Zo ben ik uitgenodigd om in de Opera in Den-Haag te komen staan met al mijn sieraden en tassen. Heel bijzonder is ook dat alle drie mijn dochters willen helpen die avond. Ook heb ik leuke nieuwe verpakking gekocht om al uw Cadeautjes nog leuker in te pakken.Nieuw is ook voor alle mensen die in de gemeente Westland wonen, Sieradencadeautje een extra service aanbied zo kunt je je bestelling boven de 10 euro geheel gratis bij je thuis laten bezorgen. De bestelling kan je tot 18 uur plaatsen en wordt nog diezelfde avond persoonlijk bij je thuisbezorgt.

Lees meer »

Najaar

Ondanks dat we midden in de zomer zitten en heerlijk leuke dingen kunnen scoren in de  uitverkoop,  zijn wij van sieradencadeautje.nl druk bezig om onze webshop te vullen met alles wat ons dit najaar gaat brengen.

Lees meer »

Zomaar een blog op een druilerige dag

Vandaag is het weer zn dag dat je denk wat een weer zeg is dit nou zomer, Vandaag is ook z’n dag dat ik ga nadenken over komende najaar mode en fashion. Wat worden de kleuren voor de herfst/winter wat wordt een grote trend en wat moet je zeker niet meer inkopen.Het blijft altijd moeilijk om te bedenken wat het goed zal doen in de webshop of in mijn salon, ik merk wel hoe drukker het in mijn salon word met alle tassen, sjaals en portemonnees hoe moeilijker de keuze wordt voor de klant. Met het opruimen van de oude collectie kom je toch ook weer printjes tegen die nog best even doorgedragen kunnen worden, dus let altijd goed op de uitverkoop zo kan het wel eens zijn dat je iets koop wat nog zeker een volgend seizoen helemaal hot is .

Lees meer »

Zomer

Hoe leuk is het om je teennagels mooi te lakken en je enkel dan af te stijlen met een mooi enkelbandje.

Lees meer »

Parfums

Nog net voor de feestdagen hebben wij heerlijke geuren ingekocht.  Al enige tijd verkoop ik Yodeyma in mijn nagelstudio om te kijken wat mijn klanten er van vinden.Wat echt heel leuk is dat mijn klanten het allemaal heerlijke geuren vinden en het is super gewild, ook vrienden van klanten bestellen tegenwoordig bij sieradencadeautje.nl die ruiken de heerlijke geuren bij vrienden en dan is al snel de vraag, welk geurtje heb jij op?.Wat ook heel erg makkelijk is zijn de 15 ml flesjes die makkelijk in je tas meegenomen kunnen worden zodat je altijd en overal je favoriete geurtje bij je heb.De heerlijkste geuren die echt 24 uur aanhouden. Je kunt kiezen uit maar liefst 15 dames en 10 heren eau de parfums.

Lees meer »

eerste blog

Hallo allemaal vandaag is het zover en ben ik gestart met www.sieradencadeautje.nl. Naast mijn werk als nagelstyliste wat ik al 20 jaar met heel veel plezier doe wilde ik toch een verlengstukje voor alles wat ik in mijn nagelstudio te koop aanbied. Alles wat op de webshop aangeboden wordt is op voorraad in de nagelstudio. Mijn klanten vinden het altijd heerlijk als ze voor een behandeling komen, dat ze ook gelijk leuke cadeautjes en fashion kunnen kopen.

Lees meer »